Nuttige Informatie

dNB is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Vakanties en/of dagen waarop dNB gesloten is, worden ruim van tevoren aangekondigd (Banderol, lichtkrant etc.).
De vakanties zijn parallel aan de schoolvakanties.
Tijdens vakanties is dNB op dinsdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.00 uur. Er zijn dan geen begeleide activiteiten.

In de ontmoetingsruimte kunt u tijdens de openingstijden altijd terecht voor een lekker kopje koffie, thee of soep en voor een praatje. Als u nog onbekend bent met de gang van zaken, kunt u altijd terecht bij de gastdame of gastheer aan de balie.
U kunt bij de beheerder consumptiebonnen kopen voor de koffie, thee, of soep. U koopt minimaal 5 bonnen te gelijk.

Deelnemers aan een workshop van 1 dagdeel hebben de mogelijkheid om consumptiebonnen te kopen.

Bepaalde activiteiten kunnen niet in het gebouw aan de van Aelstlaan plaatsvinden. Voor sporten gebruiken we een gymzaal de brembocht aan de messenmaker. Biljarten vindt plaats in ‘t Tweespan aan de Mira. Jeu de boules vindt plaats op de baan die zich bevindt op het terrein van dNB.

Er zijn twee toiletblokken, één voor de dames grenzend aan de ontmoetingsruimte en één in de hal bij de hoofdingang. Deze laatste is tevens als invalidentoilet ingericht. Het koordje aan de muur is een alarm en dient alleen in noodgevallen te worden gebruikt.

U dient als regel gebruik te maken van de garderobe om uw jassen e.d. op te hangen. Laat echter geen zaken van waarde achter.
Het bestuur is niet aansprakelijk voor vermissing of vernielingen.

In het gebouw mag niet gerookt worden.
Het is niet toegestaan om consumpties mee naar de lokalen te nemen.

Op de binnenplaats zijn 3 invalidenparkeerplaatsen aangelegd voor
deelnemers die een geldige pas hiervoor hebben en deze zichtbaar
achter de voorruit geplaatst hebben. Het is verboden om op het gras en de inrit te parkeren. Misbruik kan u een fikse bekeuring opleveren!!
Ook aan de overzijde van de straat geldt een parkeerverbod.

U kunt parkeren op het terrein van de MFA wat aan de achterzijde van dNB ligt. De toerit tot dit terrein ligt aan de Sterrenlaan.

 

De Nieuwe Band is wettelijk verplicht om U  duidelijk te informeren welke privacy gevoelige gegevens wij verzamelen en met welk doel.

Deze informatie kunt u vinden in de Privacy statementklik op deze link om het in te zien.